Friday, May 3, 2013

Ensimmäinen viikko Kanadassa, koiria ja kauniita maisemia

Ensimmäinen viikko Kanadassa on kulunut iloisten hännänheiluttajien kanssa Michelle Phillipsin ja Ed Hopkinsin kennelissä Tagishissa. Yli 50 koirasta on ollut seuraa ja Marie järjesti meille paljon mukavaa tekemistä.

Koska ensimmäisinä päivinä tuli lunta taivaan täydeltä, päästiin rekikoira-ajeluille pariin otteeseen, vaikka rekisesonki piti olla jo ohi näihin aikoihin. Meillä kaikilla oli oma tiimi ja reki, ja oli mahtavaa päästä vielä kerran reitille koirien kanssa.
Ja koirien kanssa käytiin metässä muuten vaan kävelemässä. Irrallaan oli hauska olla!Marien kavereita tavattiin myös ja vietettiin hauska peli-ilta pizzaa ja lumijäätelöä syöden. Ja yhtenä päivänä kiivettiin Tagish-järven ympäröiville kukkuloille ja nautittiin melkoisista näkymistä.
Viimeisenä päivänä ajeltiin Skagwayn suuntaan, jälleen kerran vuorten ympäröimänä, ja onneksi sääennuste osottautui vääräksi ja sateen sijaan saatiinkin auringonpaistetta. Kauniit maisemat kertakaikkiaan! Ja hyvät eväät!
Ja tulomatkalla pysähdyttiin Carcrossissa, pienessä kylässä Tagish-järven rannalla.

Viikko on kulunut nopeaa ja on ollut hienoa viettää aikaa Marien kanssa. Kuinka ollakaan, aina kun Marien kanssa tavataan, päädytään siivoamaan koirapihoja yhdessä. Oli maa mikä tahansa.

Eli kiitokset Marielle, Michellelle ja Edille, nyt taitaa olla aika jatkaa matkaa. Minne? Ei tietoa... Etelään? Jos haluat seurata meidän menoa, kartta löytyy meidän nettisivuilta.

No comments:

Post a Comment